kwasior500 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, mam problem z instalacją windowsa 2000 sp4 na dysku sata, niewazne, czy ustawie, ze dysk ma byc widziany jako PATA czy SATA, to w instalatore wyswietla mi, ze partycja niesformatowana, lub uszkodzona. Jak to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Prawdopodobne, że system nie obsługuje Twojego kontrolera SATA. Pozostaje wgranie ich podczas instalacji z dyskietki (wciskamy bodajże klawisz F6 w czasie ładowania instalatora, a następnie wkładamy dyskietkę ze sterownikami) lub zintegrowanie ich z plikami instalacyjnymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 A masz w ogóle partycje porobione na tym dysku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 A masz w ogóle partycje porobione na tym dysku??nie, przeszkadza to w czymś? winxp nie widzi problemu przy instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Z tego co wiem, to XP tworzy wtedy partycje o rozmiarach całego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...