AlienMks Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Cześć szukam płyty głównej która pozwoli na niezłe OC selekta 2160 :) oraz pamięci które nie będą hamowały procka :P Sam osobiście wybrałem płytę Abia IP35-E za 290 zł imo to chyba dobry wybór w tej cenie, co do ramu to jestem w kropce bo nie wiem co wybrać :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Do tego procka ta płyta jak najbardziej:) A co do ramów szukaj Kingston 667Mhz ELPIDA albo jakies GOODRAMY 800mhz lub Kingstony 800mhz Do wyboru do koloru;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Znalazłem w sieci coś takiego opłaca się to brać ? Ram niby zamówiłem z płytą 2x1 800 A-data ale nie wiem czy dadzą rade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Pamięci będą ok:) Co do płyty to tez będzie dobra tylko tam zabawa w ustawianie zworek i timingów:)Ale do podkręcania płyta jest naprawdę dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...