BLANTMEN Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja skończyłem singla i stwierdzam że najfajniejsze dziewoje ma allies :lol: Potwierdzam :) Na dodatek 'dostaje się' dwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Udalo mi sie przejsc kampanie aliantow. "Micz" ze slonecznego patrolu jako prezydent USA wymiata to sie dopiero nazywa humor w stylu RA! Zobacze jak pojdzie z Japoncami jak bedzie gdzies klapa to trzeba bedzie robic sepuku jak nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Jak tą grę uruchomić w oknie, alt+enter czy tam shift nie działa (lewy alt)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 generalnie gra niezla, ale duzo wiecej sie po niej spodziewałem. W sumie poleciałą na fali popularnosci poprzednich czesci. co do wymagan to nie wiem czy jest az tak zle jak piszecie ja mam wszytko na med plus 1024x i chodzi bardzo płynnie na tym co mam w podpisie. btw na dniach wyszlo demo gry, wie ktos moze czy ma ono tylko tryb single czy moze dali tez mozliwosc multi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie ma multi w demku. Zagrajcie online i dopiero potem oceniajcie produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Chętnie bym z kimś zagrał z forum, jak macie ochotę to piszcie na gg: 775668 lub xfire: scratix Edytowane 30 Listopada 2008 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Powiedzcie mi, czy aktualizują się wam statystyki z rozegranych gier ? Po formacie, którego doświadczyłem niedawno, musiałem całego RA3 zainstalować od nowa, gdyż marudził mi coś o paczki językowe. RA zainstalował się, zaktualizował ..... no ale statystyki jak były puste tak są nadal ..... Any ideas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 No i zapowiedziano dodatek :D http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Trochę odkopię. Jak wiadomo, dodatek dostępny jest tylko drogą dystrybucji elektronicznej. Nie został wydany na DVD. Od kilku dni, można go zakupić na platformie Steam. Wychodzi ok. 84zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...