Dawid00 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam, mam problem z wieloma aplikacjiami, które korzyzstają z bibliotek net 2.0. Włączam aplikacje i pojawia się taki komunikat: I jedyne co mogę zrobić, to zamknąć to okno. Mam tak z aplikacjami typu: Moorhunt Fifa SoundManager08 Fifa CreationMaster08 Po formacie jest ok, ale po jakimś czasie to powraca. Trudno jest znaleźć rozwiązanie na to. Może wiecie chociaż jak tego uniknąć? Nie instalować łatek?, jakiejś aplikacji, która może się gryźć? Oczywiście próbowałem przeinstalować NET Frameworka, lecz nic to nie pomogło :/ Ciężko jest na necie znaleźć odpowiedź na tego typu badziewie ;/ Kiedyś tego nie miałem. Zmieniałem nawet już system na inną wersje, lecz jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Spróbuj wgrać Framework'a w najnowszej wersji 3.5, do tego wszystkie aktualizacje z WU. Jak to nie pomoże, to reinstalacja i wgrywanie stopniowo programów, tzn. po każdej instalacji odpalić podane przez Ciebie programy i sprawdzić, czy występuje dalej błąd. W ten sposób dojdziesz, jaka aplikacja powoduje ten "konflikt" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 VC++ redistrubutable package 2005 rozumiem, że wgrany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 VC++ redistrubutable package 2005 rozumiem, że wgrany? Po wgraniu nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...