1jaa Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam, Jak myślicie czy zasilacz delta (a konkretnie model DPS-350PB-2C) uciągnie e4500? Dodam jeszcze że w kompa będzie władowana karta tv, karta dźwiękowa. Komputer nie będzie podkręcany. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Jaka grafika ? 1jaa napisał(a): pixelview fx 5600 256mb golden edition jakaś tam złota edycja w gry nie gram więc lepsza mi nie potrzebnaPowinna ciągnąć - chociaż warto pomierzyć napięcia. Edytowane 15 Lutego 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jaa Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 pixelview fx 5600 256mb golden edition jakaś tam złota edycja w gry nie gram więc lepsza mi nie potrzebna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jaa Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Dzięki. Rozumiem, że napięcia w biosie mogą być przekłamywane, a jedynie miernikiem można dobrze sprawdzić nie wiem jak się zabrać, więc zdam się na wasze zdanie i się nie będę przejmować, że nie pociągnie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak, tylko miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...