Rakazishi Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Witam, mam zamiar kupić nowy komputer w poniedziałek tylko jeszcze nie wiem dokładnie jaki wybrać zasilacz i płytę główną. Core 2 Duo E8400 OEM Scythe Mugen OCZ Platinum rev2 2x1GB Palit GeForce 8800GT 512MB zastawiam się nad dwoma płytami głównymi: MSI Neo2 FR oraz DFI Blood Iron T2RL Czy na tych płytach uruchomię wybrany procesor bez update BIOS'u? kolejne pytanie: Czy do tego zestawu wystarczy mi zasilacz Chieftec GPS-450AA-101A (450W)? żeby nie było pytań: - zestaw składam z myślą o grach - oc jak najbardziej - www.arche.net.pl - tutaj zamawiam - dysk, napęd i obudowę posiadam Edytowane 16 Lutego 2008 przez Rakazishi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Edit - dobra, nie wypowiadam sie. Sorry :D Edytowane 16 Lutego 2008 przez e-tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja bym brał DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 DFI jak wiadomo jest dla mocnego krecenia i ma dużo wiecej opcji niż MSI. MSI tez dobra płyta.CO do aktualizacji biosu to znając życie trzeba bedzie to uczynić ale głowy nie dam.Zasilacz Ci starczy chyba że masz wybór nad innymi firmami to moze go zmien bo on hałasuje:P A ogólnie zestaw wporządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...