Bodziej Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam! Mam pewien problem, a mianowicie po założeniu routera (Asmax AR904u) przestał mi działac Moorhunt. Po włączeniu w logu wyskakuje mi taki błąd : Nie wiem co z tym zrobic... prawdopodobnie router blokuje program, ale nie mam pojecia jak to naprawic. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 U mnie tez czasami to wyskakuje i oznacza to chyba brak plików, spróbuj sprawdzić segmenty, widze też, że masz 4.5.5 na większości stron polecany jest 4.2.0 bo z tym pierwszym są problemy, poza tym przy starcie moorhunt sprawdza czy masz aktualna wersje, jeśli byłby zablokowany odrazu byłoby widać,że coś nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 przeinstaluj frameworksa i morhunta , powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...