Smolir Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 ostanio cos kaski przybylo i zastanawiam sie nad kierownica do kompa. mam budzet max do 200 zl czy moglibyscie drodzy fachowcy polecic mi jakas w miare solidna kierownice za ta cene. osobiscie mam na oku: Logitech Formula Force EX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derick Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Za 2 stówki raczej nic lepszego, markowego nie znajdziesz, jak to co masz na oku. To chyba najtańsza kierka, co ma prawdziwy force feedback (pomijając jakość mechanizmu) a nie vibration force. Niestety 200pln to mało na średnią kiere - za drugie tyle idzie wyszperać momo racing. Zależy ile jeździsz,.. jak okazjonalnie to spok, ale jak planujesz pomykać w ligach online i dużo trenować, to kierka się szybko rozsypie, albo nabierze luzów i straci precyzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...