BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Mam problem - babka z bioli KAZAŁA mi zrobić referat na temat: "Genetyka i dyscypliny genetyczne" :? :? Czy może jakiś forumowicz mógłby mi pomóc i zapodać link albo prace ?? Szukałem jush po różnych portalach ale nie znalazłem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 a szukales na www.google.pl :?: tam pewnie cos znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 No to o genetyce znalazłem, ale nic nie ma na temat "dyscyplin genetycznych" :cry: POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 podaj jeszcze na jakim poziomie ma byc ten referat :> gimnazjum/liceum/studia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Liceum. Ale z poziumu studiów również mile widzinay :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...