TomXczaK Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam ! Mam pytanko może ktoś teraz będzie znał na nie odp czy warto teraz kupić Radka 3870x2 czy poczekać na GF 9800x2 cena nie gra roli, chodzi tylko że nie chce żałowac tego że nie poczekałem na Gf-a :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam ! Mam pytanko może ktoś teraz będzie znał na nie odp czy warto teraz kupić Radka 3870x2 czy poczekać na GF 9800x2 cena nie gra roli, chodzi tylko że nie chce żałowac tego że nie poczekałem na Gf-a :unsure: Poczekaj, a w tym czasie zmien platforme, jak cena nie gra roli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomXczaK Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Poczekaj, a w tym czasie zmien platforme, jak cena nie gra roli Grafika nie dla mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Czekać, ponoć to cudo bo skrócili premierę karty i będzie ona dostępna wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomXczaK Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Czekać, ponoć to cudo bo skrócili premierę karty i będzie ona dostępna wcześniej. dzięki źą to lepiej poczekam xD bo teraz nVidia szaleje:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...