Skocz do zawartości
QwaS

jaka karta graficzna do max350zl??

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki jak kogoś uraże ale moje zdanie to:

Jeżeli będziecie odpowiadać na kolejne topici o tym samym tzn. karta do 350 zł, karta low end (czyli takie same) to leszcze w życiu sie nie nauczą szukania topiców...... chyba żę topic był dawnno..... ale co tam moje zdanie sie nie liczy :D

P.S. A gdzie są moderatorzy ? :D :twisted: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 350 to nic ciekawego niema :)

To jush lepiej sobie poczekaj ten miesiąć.... Aż zacznie się.... Fx ati 9800 i takie tam.... morze 4200 ztanieja ... dołorzysz i bendziesz miał dobrą kartę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki jak kogoś uraże ale moje zdanie to:  

Jeżeli będziecie odpowiadać na kolejne topici o tym samym tzn. karta do 350 zł, karta low end (czyli takie same) to leszcze w życiu sie nie nauczą szukania topiców...... chyba żę topic był dawnno..... ale co tam moje zdanie sie nie liczy :D

P.S. A gdzie są moderatorzy ? :D :twisted:  8O

Co racja to racja. Mnie tez juz strasznie irytuje takie zachowanie. Juz nawet na dole okna sie przewija onfo o niezakladaniu topicow ktore juz byly(i powtarzaja sie co ok tydzien)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 9100 64 MB, poszukaj dobrze a znajdziesz a jesli nie to dozbieraj te kilkadziesiat zlotych bo naprawde warto. Tylko unikaj wersji LELE z taktowaniem ramu 333 mhz. MINIMUM ramy musza byc 4 ns 500 mhz, a najlepiej jakby mialy jakis mniejszy czas dostepu, tak od 3.6 ns w dol jest juz naprawde niezle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 9100 64 MB, poszukaj dobrze a znajdziesz a jesli nie to dozbieraj te kilkadziesiat zlotych bo naprawde warto. Tylko unikaj wersji LELE z taktowaniem ramu 333 mhz. MINIMUM ramy musza byc 4 ns 500 mhz, a najlepiej jakby mialy jakis mniejszy czas dostepu, tak od 3.6 ns w dol jest juz naprawde niezle.

dokładnie

tylko Radkow 9100 z pamieciami 3,8; 3,6 to nie widzialem ale taki SAPPHIRE z 4ns idzie na 550 Mhz bez łachy

wiec dozbieraj sobie 50 zł i bedziesz miał karte prawie tak wydajną jak GeForce 3Ti 500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...