QwaS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 witam jak w temacie. obecnie mam winfast GF2 64 MX o i nie zalezy mi za bardzo na mozliwosci podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Sprzedaj z pare złotych tego gf shita i kup radka 9000 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 było, było i jeszcze raz było :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 RADEK 9000PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Sorki jak kogoś uraże ale moje zdanie to: Jeżeli będziecie odpowiadać na kolejne topici o tym samym tzn. karta do 350 zł, karta low end (czyli takie same) to leszcze w życiu sie nie nauczą szukania topiców...... chyba żę topic był dawnno..... ale co tam moje zdanie sie nie liczy :D P.S. A gdzie są moderatorzy ? :D :twisted: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Za 350 to nic ciekawego niema :) To jush lepiej sobie poczekaj ten miesiąć.... Aż zacznie się.... Fx ati 9800 i takie tam.... morze 4200 ztanieja ... dołorzysz i bendziesz miał dobrą kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Staraj sie kupić 8500 nawet LE i tak będzie szybszy od najbardziej wypasionej wersji 9000 PRo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Sorki jak kogoś uraże ale moje zdanie to: Jeżeli będziecie odpowiadać na kolejne topici o tym samym tzn. karta do 350 zł, karta low end (czyli takie same) to leszcze w życiu sie nie nauczą szukania topiców...... chyba żę topic był dawnno..... ale co tam moje zdanie sie nie liczy :D P.S. A gdzie są moderatorzy ? :D :twisted: 8O Co racja to racja. Mnie tez juz strasznie irytuje takie zachowanie. Juz nawet na dole okna sie przewija onfo o niezakladaniu topicow ktore juz byly(i powtarzaja sie co ok tydzien) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Radeon 9100 64 MB, poszukaj dobrze a znajdziesz a jesli nie to dozbieraj te kilkadziesiat zlotych bo naprawde warto. Tylko unikaj wersji LELE z taktowaniem ramu 333 mhz. MINIMUM ramy musza byc 4 ns 500 mhz, a najlepiej jakby mialy jakis mniejszy czas dostepu, tak od 3.6 ns w dol jest juz naprawde niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Radeon 9100 64 MB, poszukaj dobrze a znajdziesz a jesli nie to dozbieraj te kilkadziesiat zlotych bo naprawde warto. Tylko unikaj wersji LELE z taktowaniem ramu 333 mhz. MINIMUM ramy musza byc 4 ns 500 mhz, a najlepiej jakby mialy jakis mniejszy czas dostepu, tak od 3.6 ns w dol jest juz naprawde niezle. dokładnie tylko Radkow 9100 z pamieciami 3,8; 3,6 to nie widzialem ale taki SAPPHIRE z 4ns idzie na 550 Mhz bez łachy wiec dozbieraj sobie 50 zł i bedziesz miał karte prawie tak wydajną jak GeForce 3Ti 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Na komputronik.pl jest promocja i propozycja niedoodrzucenia chyba. Radeon 8500 LE 128 mb 250 / 200 365zł . Poprostu miód. Jabym na twoim miejsciu to kupil . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Chyba sie zglosze jako moderator. Bede zamykal nagminnie watki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...