vENiZE Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Tak od ostatniego czasu bawię się trochę dziadkami z PSX-a i do głowy wpadło mi Tenchu (I i II). Czy ta gra przypadkiem nie jest (pod względem samej gry - nie fabuły czy klimatu :D ) podobna do Metal Gear Solid? Dwójka zbiera bardzo fajne noty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie , to w zadnym wypadku nie jest podobne do MGS'a. Jedynie ujecie akcji jest podobne , jako ze obie gry to skradanki i na tym podobienstwa koncza sie. MGS jest pozycja o niebanalnej fabule , Tenchu ma misje , ktore co prawda opowiadaja o czyms , ale tutaj nie jest to glownym elementem gry. Tutaj wiecej czai sie i morduje niz odkrywa fabularne meandry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 A mógłbyś Firekage polecić jakąś pozycję o niebanalnej fabule i niskich wymaganiach (w wypadku PC) lub coś na PSX-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Sillent Hill :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) A mógłbyś Firekage polecić jakąś pozycję o niebanalnej fabule i niskich wymaganiach (w wypadku PC) lub coś na PSX-a? Metal Gear Solid :D :-P Final Fantasy VII Vagrant Story Xenogears Suikoden II , I Legend Of The Dragoon Wsio rpg... Z tych poza tym gatunkiem jednak zainteresowalbym sie Dino Crisisem , zarowno czescia pierwsza jak i swietna czescia druga. Od biedy mozna zagrac w Silent Hilla , choc mnie osobiscie nigdy ta seria nie wciagnela , ciekwie i klimatyvcze nia koniec jest...jaki jest. Na Pc polecam swietna konwersje z DC , Grandia 2 , podobalo mi sie przednio. Do tego Max Payne , przelom i kamien milowy na PC , obie smigaly mi na FX5200...jak i GF2 jesli dobrze pamietam. (czesc 1 ). Warto zaznajomic sie jeszcze z Kotorami (perelki , perelki , rzadko takie cos ukazuje sie na pc...) jesli komp pociagnie , a jak nie to bez watpienia najlepszy RPG na PC czyli Planescape Torment , to jest fenomen na pc. Grales w Fallouty? Tez warto , slabsze niz Baldury oraz bez watpienia slabsze od Tormenta ale klimat nadciaga braki fabularne. Edytowane 25 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...