uff...AR Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 goshhhhh KGB to co teraz walnales z ta czerwona to jest niezly dżołk :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 goshhhhh KGB to co teraz walnales z ta czerwona to jest niezly dżołk :lol: :lol: :lol: a czemu dżołk czodzilo mi o plyte z czerwonym laminatem ,byla ostatnim wypustem ,wyszla jak juz kt266 byl na topie nie znam sie na oznaczeniach msi i 69908847647 nic mi nie mowi,wiec pytam o laminat bo wiem ze ta "czerwona" obslugiwala XP 2000+ lub wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 na ecs wycislem 150fsb, pobaw sie bardziej ;) aha pamiatki no-name@cl2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Atkualnie jade na tej płycie i mam axp 1700+ 0.13 z [pamięciami noname, pamięci idą na 152(cl3) co daje przy mnożniku 12,5(płyta nie ma mnożnika 12,5 i musisz ustawić 13) 1910MHz, więc myśle że nie jest tak źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 chodzilo o to ze jest duzo plyt msi z czerwonym laminatem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 duzo moze i tak ale na kt133a juz nie tak duzo,moze ze dwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Witam Zgadza sie, płyta posiada czerwony laminat. Teraz płyt w takim kolorze jest sporo ale gdy kupowłame swoja to był wlasciwie jedyny taki model z "bajeranckim" czerwonym laminatem i do tego pięknym pudełkiem :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...