Szymoon Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Chyba nie do konca zrozumiales co tam napisali. Moze i nie, ale patrze na obraz i ten z GF3 mi sie bardziej podoba, chodz moze w czasie akcji tak nie jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Czemu, sam mi podales sklep w ktorym jest :) Ja? W życiu :) Nawet Gainward nie produkuje kart na ATi, hehehe :P ...i napewno nigdy nie bedzie produkowal,nalezy do prod.z rodzaju tchorzy:) klapki na oczach nV i w droge(z pewnoscia nie jedyna sluszna, za to tanio i wygodna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Kurcze, fajne macie problemy- czy wymieniac 8500 na gf4 Ti4400. Hmm, ja mam dylemata czy zmieniac mojego gf2mx na GF2Ti czy poczekac jeszcze z miecha i doskrobac na GF3 (pewnie jakiegos z tanszych) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 JKup teraz Gf4MX,albo pospiesz sie i GfTi200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 JKup teraz Gf4MX,albo pospiesz sie i GfTi200GF4mx odpada. Juz nigdy zadnego mx-a nie biore. Co do GF2Ti to fajnie by bylo go miec, zauwazyl bym roznice ze hej. Ale co za pol roku ? Pixel shadery, vertexy i inne bajery ? Wtedy to bede zalowal, ze nie poczekalem jednak na jakiegos gf3. Hmm :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Heheh akurat w GF4 jakosc obrazu jest juz sporo lepsza niz w GF3. A wydajnosc GF4Ti 4400 ( po podkreceniu) bedzie napewno sporo wieksze od radka 8500. Ja bym sie nie zastanawial tylko bral GeForca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 A ja tam bym brał G4 ti4400 no chyba że potrzebny Ci tn komp do jakichś profesjonalnych wyczynów graficznych. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 VOODOO RULEZZZZ Forever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...