Vercedes Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam. Jaki monitor w zakresie 0 - 1200zł polecacie? Czekam na pomoc w wyborze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonight Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Samsung 226CW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Polecam Samsunga 223BW, 2232BW, 225BW, 226BW. tylko nie wiem jak one stoją obecnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Fujitsu Siemens P19-2 w sirius.pl masz za 1200 i raczej nic innego nie bierz pod uwagę [; Ewentualnie Samsung 940FN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercedes Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Hm... taki samsung wyglada calkiem fajnie. Tylko czy nie lepiej kupic cos drozszego ale lepszego? A ten fujitsu mi sie nie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Monitor ma sie nie podobać a służyć najpierw. Zresztą co Ty od niego chcesz, monitor LCD jak monitor LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja osobiście nie pakowałbym się w TN powyżej 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Fujitsu Siemens P19-2 w sirius.pl masz za 1200 i raczej nic innego nie bierz pod uwagę [; Ewentualnie Samsung 940FN. A jakiś argument oprócz tego ,że ma dobrą matryce. ? Jak to się ma do szybkich gier ? Monitorek wydaje się być fajny. A 22 calowe za tą cene to pewna TN;ka ,której bym nie brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Gram w cs'a i nfs: porsche i jakoś smużenia nie zauważam. Może i czas reakcji wydaje sie duży ale jest chociaż realny a nie tak jak pseudo 1 albo 2ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercedes Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 A więc jaki powinienem wybrać? Bo kupiłbym tego samsunga, ale boję się w ciemno wybierać. Jeszcze widziałem taki 22 calowy manty co mi się podobał, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć nazwy modelu. PS: Wygląd to dla mnie kluczowa kwestia, bo wydaje mi się że w takim zakresie cenowym wszystkie są w miarę dobre. Chyba ze nie? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 HP W2207H: http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=9323 1100zł z przesyłką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercedes Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Hm... tu jest ten sam monitor tyle ze za 1059 razem z przesylka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Tylko jak się na nim gra w takie szybkie gierki jak CS. Czas reakcji jest wtedy kluczowy. Widziałem dziś ten model HP w MediaMarkt za ok. 1100 PLN ,ale było tam puszczone jakieś demko 2D. Kąty ma niezłe ,kolory też bardzo ładne ,nie takie wyblakłe jak na LG obok. Do tego ta czerń zapadająca bardziej w szary ;) Ale to może kwestia ustawień. Ogólnie lepiej się prezentował od tego LG i od jeszcze jakiegoś 22 Samsunga. Edytowane 29 Lutego 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Fujitsu Siemens P19-2 w sirius.pl masz za 1200 i raczej nic innego nie bierz pod uwagę [; Ewentualnie Samsung 940FN.W sirius za 999 z przesyłką jest. To ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Wolałbym za 1050zł 22" panoramiczne niż za 1k zł 19" A tego HP miałem możliwość zobaczyć w akcji na żywo. Kolory ładne, ostrość dobra. Smużenia nie zauważyłem (puszczony CoD4 + później video). Dlatego zbieram kasę... tyle, że na model 24". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 W sirius za 999 z przesyłką jest. To ten? A ja swój kilka tygodni temu kupiłem za 1200 :angry: Devil napisałem Ci że smużenia nie zauważam, gra sie bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 mam tego fujitsu i również polecam, w grach sprawdza się bardzo dobrze, do filmów też sie nadaje (bardzo dobra czerń) kupiłem chyba ze 2lata temu żadnych awarii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercedes Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Hm... ale ten fujitsu mi się nie podoba :D. Nie pasuje do mojego pokoju. A tego HP miałem możliwość zobaczyć w akcji na żywo. Kolory ładne, ostrość dobra. Smużenia nie zauważyłem (puszczony CoD4 + później video). Dlatego zbieram kasę... tyle, że na model 24". A więc chyba wezmę tego HP. A w NFS'a nie grywam, raczej obstaję przy klimacie GTA i od czasu do czasu pogram w MOH :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Dodam, że HP leciał na d-sub'ie... Więc jeżeli faktycznie na hdmi/dvi może być lepiej - to matryca TN w tym przypadku w niczym nie przeszkadza. Sam byłem przeciwnikiem LCD - ten HP mnie przekonał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...