Scyzor 663 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam pytanko czy ten wentylator jest coś wart czy sie tylko na złom nadaję może ktoś z was ma taki??? Podajcie inne propzycję takich wentli ale w miarę tanich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie wiem jak dokladnie ten egzemplarz ale chlodzenie pentagramu cenie sobie wysoki stary procek mialem chlodzene ich wentylem i chodzil wezawaryjnie =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 kup sobie lepiej Acutake ;) Zresztą masz o nich temat w tym dziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) kup sobie lepiej Acutake ;) Zresztą masz o nich temat w tym dziale.a mozesz powiedziec w ktorym bo nie chce przeszukiwac calego forum... a po drugie wydaje mi sie ze Acutake nie maja diod a mi na nich zalezy:) Edytowane 29 Lutego 2008 przez Scyzor 663 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Chcesz świecące? XTHERMALE PRO LED weź ;) http://www.cooling.pl/xthermal-btf-120-pro...odukt,3462.html Dobre wentyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 moze i dobre ale ponad 4 dychy za wentle to jak dla mnie troche za duzo :rolleyes: chce znalezc kompromis miedzy cena a wydajnoscia najlepiej zeby kosztowal ok 20 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 A kultura pracy się nie liczy ;) ? Jeśli nie to bierz tego Pentagrama. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 A kultura pracy się nie liczy ;) ? Jeśli nie to bierz tego Pentagrama.pewnie ze sie liczy ale od czego sa regulatory :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 No może być ten Pentagram, 1200rpm na pewno nie będzie mega głośne, do tego łożysko ślizgowe.. Bierz, zdasz relacje :) W tej cenie nic innego święcącego i cichego nie przychodzi mi do głowy. Ew. to http://allegro.pl/item316563677__xilence_1..._niebieski.html niedawno ktoś się wypowiadał, że całkiem zacne są Xilence i na 7V dosyć ciche przy czym jeszcze coś tam dmucha, ale to tylko zasłyszane teorie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Wydawalo mi sie ze widzialem duzy watek o 120mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...