Sly Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Dodam, ze mam duza lape z dlugimi paluchami i przykladowo obecny MS Intellimouse 1.0 jest dla mnie za maly. Co prawda juz sie przyzwyczailem do jej ksztaltu i korzystam z tej mychy trzymajac ja dwoma palcami, ale wolabym jednak cos wiekszego i dobrze wyprofilowanego pod prawa reke. IE 4 lezy mi dobrze w dloni (a4techa nie sprawdzalem), tylko, czy da rade ze swoim 400dpi w 1680x1050? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ms to rozmiarowo duża mysz , a4tech jest średnia być może będzie za mała. Najlepiej samemu przetestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Czym sie te dwie od siebie roznia: N48-00022 <-> B75-00112 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...