Skocz do zawartości
nrl

Razer ******* (mamba?)

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

4 marca Razer ma zaprezentować na targach CEBIT nowego gryzonia. Sloganem przewodnim nowej myszki jest "Speed of The Light"
Cokolwiek miałoby to oznaczać zapowiada się interesująco :P Więcej informacji będzie można znaleźć 4 marca na oficjalnej stronie http://www.speedofthelight.com/ gdzie umieszczony jest licznik odliczający czas do premiery nowego gryzonia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprawdopodobniej nowa mysz Razera będzie zwała się Mamba :D

Proofs:

1. Czarna Mamba jest jednym z najszybszych węży świata

2. Tytuł strony: Speed of (the) light [szybkość światła]

3. Kiedyś Razer poszukiwał kolesia, który zrobił logo Mamby (pewnie chcieli użyć stworzone przez niego logo do nowego projektu).

IMO to będzie mysz ala Krait - tania, 3 przyciskowa optyczna mysz.

Edytowane przez FsH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm. no mozliwe FsH ze cos ala krait. chyba ze juz 4k dpi Lachesisa im nie wystarcza. Wg mnie to Razer troche juz szaleje z tymi myszkami. Wypuszcza nowe i nowe. Czasami nie wiadomo na co sie zdecydowac. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech szybko wychodzi nowy gryzoń :P bo mój DA zaczyna szwankować :( po kliknięciu jeden raz klawisz klika kilka razy :(

A ile już ma ten DA ? Bo ja swojego mam pół roku i jest dość intensywnie eksploatowany (counter-strike pleyah ! :D) pare razy mu się 'oberwać' dostało ale jakoś śmiga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieoficjalne info!

Myszka będzie zwać się Razer Salmosa. Jak już wspomniałem parę postów wyżej jest to mysz ala Razer Krait (3 przyciski, symetryczna, małe rozmiary) i będzie wykorzystywać 3G Optical Infrared sensor z DA/DB 3G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieoficjalne info!

Myszka będzie zwać się Razer Salmosa. Jak już wspomniałem parę postów wyżej jest to mysz ala Razer Krait (3 przyciski, symetryczna, małe rozmiary) i będzie wykorzystywać 3G Optical Infrared sensor z DA/DB 3G.

No i rozwaliłeś mi dzień ;) miałem ochotę na jakiegoś mutanta z 10k dpi :D co by za mnie strzelał :D

Dołączona grafika

- 1800dpi Razer Precision™ 3G infrared sensor

- 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time

- On-The-Fly Sensitivity™ adjustment

- Always-On™ mode

- Ultra-large non-slip buttons

- 16-bit ultra-wide data path

- 60-120 inches per second

- Three independently programmable Hyperesponse™ buttons

- Ambidextrous design

- Scroll wheel with 24 individual click positions

- Zero-acoustic Ultraslick™ Teflon feet

- 2m, lightweight, non-tangle cord

http://razerblueprints.net/index.php/Repor...sa-preview.html

nappy

kupiłem go 17 stycznia 2007 :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna bo mala, szkoda tylko ze segement malych szybkich myszy to nadal nisza, jakis jeden produkt, przy czym wszystkie inne modele sa wielkosci malego chleba.

Na tym rynku jednak ciagle glownym targetem sa newby chcace byc pro i kupia wszystko co sie swieci, ma finezyjne ksztalty, pozlacane wtyczki, i technologie nasa 10g. W takim swiecie budzetowe produkty czolowych producentow myszy sa najmniej skazone :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi