Cinkers Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Witam. Ciekawi mnie, czy istnieje jakis program/sterowniki ktore umozliwilyby przewijac np. strony internetowe za pomoca touchpad'a. Chodzi mi o cos podobnego do oprogramowania firmy Synaptics, ktora produkuje do laptopow (np. ACER) touchpad'y i umozliwia takie rozwiazania. Niestety Dell'e (przynajmniej troszke starsze) nie maja touchpad'ów tej firmy a wiec i sterowniki nie pasuja. Chodzi mi dokladnie o Dell'e pokroju D600 itp. Osobiscie posiadam Inspiron'a 500m i zastanawiam sie, czy istnieja takie sterowniki do tego lapka, azeby mozna bylo przewijac strony za pomoca touchpad'a. Jezeli ktos mialby jakies pomysly to prosze pisac smialo. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 http://support.dell.com/support/downloads/...p;fileid=149404 2 min na stronie della Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...