enzomori Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Witam, mam problem z wyborem podzespołów na platmformę AM2 (posiadam procesor wcześniej zakupiony), ponieważ zmieniam agp na pci-e i chciałbym zmieścić się tak w granicach ~1000zł, powiedzcie mi czy dobrze wybrałem :) obecnie mam x800gto agp, 4800+x2 nowe podzespoły jakie wybrałem to: płyta główna(tu mam największy dylemat...) - Gigabyte M56S-S3 - 199 zł karta graficzna - Gainward 8800GS - 450 zł zasilacz - Corsair 450W - 220 zł Nie wiem jaki dysk twardy wybrać, więc byłbym wdzięczny za każda poradę. Z góry dzięki za każdą pomoc, bo jestem raczej początkujący.Aha i komputer służy głównie do gier.. chciałbym zagrać w nowe tytuły a obecna karta skutecznie mi to uniemożliwia. :) Pozdrawiam, enzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Grafa Ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...