krzysztof823 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Witam, mam zamiar zmodernizować stary (bardzo) komputer i na początek kupić płytę główną. Wydatki mam zamiar rozłożyć w czasie więc pomyślałem o płycie obsługującej agp i pci e. Chciałbym żeby ta płyta tymczasowo mogla usłużyć moje stare komponenty, które później wymienię. Moja konfiguracja to Radeon 9550 (potem karta pci e 16x) AMD Sempron 64 (potem jakiś athlon 64) i ram DDR. Proszę o podawanie modeli i linków (allegro, komputronik). Wiem, że trudno o ideał ale mam nadzieję, że coś się jednak znajdzie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ale Twój Sempron jest na Socket 754 ? Jeśli tak to nic nie zrobisz - trzeba wymienić wszystko ... proc, płytę ... kartę graficzną i pamięci (ddr2) ... Podał pełną konfigurację kompa - byłoby łatwiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof823 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Tak, socket 754. Moja płyta główna to gigabite GA-K8NS. Napewno nic nie da się zrobic? A taka płyta: http://www.allegro.pl/item302219376_asrock..._agp_wa_wa.html ( ASROCK939 dualsata2) Wystarczy wymienic procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Jak już wymieniać to wszystko na AM2 albo 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Wymień cały sprzęt to będzie najlepsze wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...