omgwtf Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 http://www.silentpcreview.com/article806-page1.html czy to wymaga komentarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Ogolnie o zasilaczach: wg nich jest TAK Wedlug Mod-Planet TAK mam wrazenie ze te 'rankingi' jakos sie zupelnie ze soba nie pokrywaja... no i w tym drugim nie ma omawianego enermaxa, tylko liberty i infinity. Ciekawe jak wypadlby w ich testach. Z tego co sie doczytalem to ten zasilacz jest bardzo cichy? Edytowane 3 Marca 2008 przez Wiedzmin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Ogolnie o zasilaczach: wg nich jest TAK Wedlug Mod-Planet TAK mam wrazenie ze te 'rankingi' jakos sie zupelnie ze soba nie pokrywaja... no i w tym drugim nie ma omawianego enermaxa, tylko liberty i infinity. Ciekawe jak wypadlby w ich testach. Z tego co sie doczytalem to ten zasilacz jest bardzo cichy? A co to ma do tematu? Jakos nie do konca rozumiem, co miales na mysli. Jednak SPCR stawiam >> mod-planet ;) Enermax nowy calkiem ladnie sie zapowiada. I cena nie za wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 to przeczytaj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Ten zasilacz u nas będzie za parę tygodni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) TUTAJ mala wzmianka o tym zasilaczu TUTAJ nieco wieksza A TUTAJ wspominal juz o nim Zenfist (post #16) No i szlagier na koniec... ale to zobaczcie sami :) Na chwile obecna tyle udalo mi sie znalezc. Edytowane 3 Marca 2008 przez Wiedzmin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...