sideband Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) XP Download Inf dla Old CP - Link Vista Download Edytowane 4 Marca 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Side możesz mi powiedzieć czy da się zrobić coś z twoimi sterkami, żeby poprawnie obsługiwały OpenGL, bo np. taki Counter-Strike 1.6 na sterkach ze strony nvidii pomyska super a na twoich obraz zamienia się w jakieś krzaczki i nic nie da się zrobić. Problem ten występuje gdy zmienię w grze ustawienia na OpenGL, bo na D3D jest ok lecz na OGL mam więcej FPS i w tym problem. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 To jest wina samego sterownika OpenGL , bardzo dużo osób ma problemy :wink:. Strasznie spiepszyli tą nową serie , ale spróbuje coś pokombinować. Sterowniki wrzuciłem , bo podobno stery pod vistą i dx10 dają ogromnego kopa , ale nie wiem czy to dokońca prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=17737 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 No fakt cs 1.6 się krzaczy z tego powodu nie używam twoich sterów ;) Ten problem występuje od dość dawna i szkoda że nie dało rady tego naprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Chciałbym zobaczyć stary CP w zmodowanych sterach. Chodzi mi o temperaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 2931660[/snapback] No fakt cs 1.6 się krzaczy z tego powodu nie używam twoich sterów ;) Ten problem występuje od dość dawna i szkoda że nie dało rady tego naprawić Nie jestem programistą :wink: , dokładnie od których sterowników problem występuje??? @Atomel zaraz wrzuce inf-a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 SideBand mam do Ciebie wielką prośbę nie mógłbyś przygotować tych sterów ale pod Viste 64 BIT???? byłbym wdzięczny. z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Po zainstalowaniu tych sterów Project Torque mi się krzaczy... (freezy, arty itd). wracam do 171.23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 SideBand mam do Ciebie wielką prośbę nie mógłbyś przygotować tych sterów ale pod Viste 64 BIT???? byłbym wdzięczny. z góry dzięki ŁAP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 sideband Dzieki za stery pod Viste x64 . Swoja droga jak jest z tymi sterami dla Visty w ktorej Viscie sa one wydajniejsze ? x64 czy x32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Ogólnie ostatnio nvidia wzieła się za stery pod viste , bo Vantage na horyzoncie :lol2: , także na 64bit też powinny ładnie chulać. Edytowane 4 Marca 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 dzieki ci Sideband. wreście stery pod x64. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...