Skocz do zawartości
mavric

Notebook Do 2k Zl

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje jakiegos notebook'a w cenie do 2 000zł +/- 300zl - takie fundusze posiadam bądzi będę posiadał do konca miesiąca kiedy będę chciał zakupić sprzęt.

Teczki używać będę wyłącznie do zastosowań biurowych - word, excel, power point, MS project, CAD i inne tego typu nie wymagające raczej potężnej jednostki centralnej.

Na czym mi zależy i z czego rezygnować bym nie chciał, to:

- WiFi - nie wiem czy to juz standart w tych tanich teczkach czy nie ale musi byc :rolleyes:

- Bluetooth

- DVD-RW

- czytnik kart pamięci (zależało by mi na compact flash - stary dobry canon)

- wbudowana kamerka i microfon

- Fire-Wire

Nie potrzebny mi jakis super wielki dysk 80-120GB w zupełności wystarczy a jak cos można zawsze wymienic. Z góry zakłądam dołożenie ramu wiec jak w standarcie będzie 512MB nic się nie stanie - ważne zeby była możliwość wsadzenia 3-4 kości (3-4GB ramu). Fajnie jak by były jakies brzeczki ;-) Wielkość jaka mnie interesuje to ~15" nie chce zbyt dużej cegły a te małe znowu są drogie :razz: Takie rzeczy jak USB, sieć przewodowa, modem, wyjście VGA, s-video/TV-out, line-in, line-out to chyba juz ma każdy lapek :D To chyba wszystkie uwagi i kryteria. Jeżeli ktoś mial by jakies propozycje to mile widziane są posty z nimi :-)

Ps. na dzień dzisiejszy zastanawiam sie między jakimś IBM-Lenovo bądź HP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi