nyper Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 sa jakies szybkie sposoby (bez kupowania nowego zasilacza) na sprawdzenie czy obecny nie jest za słaby do tej konfiguracji procesor e2140 1.6 @ 3 Ghz radeon x1950pro dysk 320 gb sata2 nagrywarka dvd 2gb ram zasilacz to fortron 350 W pytam bo czesto zawiesz mi sie komp podczas grania, a jak wiadomo zawsze mozna szukac winowajcy dniami i szukac dziury w całym sterowniki , zapchany system wirusy itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Mozna to sprawdzic miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyper Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Mozna to sprawdzic miernikiem nie mam miernika pozatym nie wiedzialbym co z nim zrobic najwzej zmirzylbym linie 12 i 5 v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 nie mam miernika pozatym nie wiedzialbym co z nim zrobic najwzej zmirzylbym linie 12 i 5 v. Co do miernika to i tak i nie, przeciazony zasilacz dalej moze dawac poprawne napiecia.. , najbardziej wiarygodne bylo by rozkrecenie zasilacza i sprawdzenie temperatury radiatorow i transformatora (uwaga radiator moze byc pod wysokim napieciem). Pytanie tylko czy to bedzie mialo sens ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Pytanie: co to za fortron? ila ma amper na lini 12V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...