fijolek21 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) hej morze ktos wie jaka przyczyna dostalem dzis nowy zasilacz no i podlanczam wszystko do neigo tak jak to bylo przy poprzednim jednak windows sie nieuruchomil przy ladowaniu xp komputer sie resetowal i tak za karzdym podejsciem do uruchomienia systemu po czasie martretowania systemu postanowilem sformatowac dysk c jednakrze przy 82% formatowania dysk sie zwiesil i zaczolk tykac i to glosno wiec zresetowalem pc i jeszcze raz prubowalem formatowac dysk c tym razem trybem szybkim sformatowalo mi dysk zaczela sie instalacja xp doszedlem do mometu gdy pc sie resetuje i potem wyskoczyl niebieski obraz z errorem i tak za karzdym razem ale nieruzumie tego tykania(tyktyk...) czy dysk sie sfajdal? chodzi o ten dysk ktory mam w podpisie. Edytowane 7 Marca 2008 przez fijolek21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Jeśli tyka i robi jaja to raczej po nim. Może low format pomoże. Mi WD800JB też tykał ale nie robił cudów i chodził z tym tykaniem ze dwa lata, połowe tego czasu było słychać tykanie. Sprzedałem go na allegro chodzi nadal jakimuś ziomkowi jest głośny ale śmiga koncertowo 5 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Po pierwsze - nie ten dział. Po drugie - kup sobie słownik ortograficzny! albo chociaż wklejaj swoje posty przed napisaniem do Worda - robisz pełno błędów ortograficznych! Po trzecie - tak się składa, że jestem posiadaczem tego samego dysku i...miałem taki sam problem. Podczas ładowania systemu dysk tykał po czym następował reset. Dysk oddałem na gwarancje, po dwóch tygodniach dostałem nowy, wolny od wad, z nowym firmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Po pierwsze - nie ten dział. Po drugie - kup sobie słownik ortograficzny! albo chociaż wklejaj swoje posty przed napisaniem do Worda - robisz pełno błędów ortograficznych! Po trzecie - tak się składa, że jestem posiadaczem tego samego dysku i...miałem taki sam problem. Podczas ładowania systemu dysk tykał po czym następował reset. Dysk oddałem na gwarancje, po dwóch tygodniach dostałem nowy, wolny od wad, z nowym firmware. kurka tyle filmow i muzy sie poszlo.... dzieki dysk oddalem dzis rano na gwarke powiedzieli ze potrwa do tygodni wiec szukam jakis tani dobry dysk z 60gb albo 80gb morze jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 2 dni na odpoczynek i przestudiowania słownika lub zainstalowanie sprawdzania pisowni w FF.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 typowe objawy zdechlego dysku :) jest na gwarancji ?? jak jest to wysylaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...