marvel7 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Witam Od razu mowie ze wiem takich tematów jest pelno ale ja wszystkie prawie ze przeczytalem smilies/smile.gif Zastanawiam sie nad kupnem urzadzenia wielofunkcyjnego do 200-300 zl. Nie drukuje zadnych zdjec, chyba ze 1 na rok, kolor to czesciej ale najbardziej interesuje mnie kolor czarny !! Kupuje je tylko z powodu ze moj Hp 3325 poszedl na zlom smilies/smile.gif Zauwazylem ze wielu z was poleca epsona albo brother' s z tanimi zamiennikami. A ja chcialbym sie dowiedziec czy da sie wlac tusz do takich zamiennikow ? W moim zlomie 3325 wlewalem przez ponad rok tusz kupiony na allegro za 20 zl i wystarczalo to mi to wydruku tekstu w 100%, do tej pory mam ponad polowe butelki z tuszem smilies/smile.gif. Jak to jest z tymi nowymi drukarkami bo nie obeznany jestem da sie dolac czy nie? Czy musze kupic jakis HP starszego typu na allegro, moj kolega tak zrobil i dolewa tusz dalej? Mi bardzo zalezy na skanerze dlatego chce urzadzenie wielofukncyjne. No i co polecanie w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...