Sid Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Jakie znacie programy AVI >> VCD z możliwością dzielenia plików VCD na części. TMPGENC i AVI2VCD odpadają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Virtual Dub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 witam mam virtual duba ale chcial bym aby ktos mi krok po kroku wyjasnił w jakie opcje mam wejsc aby podzielic film na pół i żeby jeszcze wstawic literki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 witam mam virtual duba ale chcial bym aby ktos mi krok po kroku wyjasnił w jakie opcje mam wejsc aby podzielic film na pół i żeby jeszcze wstawic literki bumet, moglbys nie zasmiecac kazdego mozliwego topicu ?? Nie przesadzaj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jakie znacie programy AVI >> VCD z możliwością dzielenia plików VCD na części. TMPGENC i AVI2VCD odpadają :) DVD RIP 1.1 (ver. nie jestem pewien, bo w jednym chipie bylo 1.0 bodajze a w przedostatnim byla poprawiona wersja) Wbrew nazwie to kombajnik obslugujacy wiecej formatow :) Pozatym jest free, w przedostatnim CHIPie byl na plytce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 SID: tutaj jest dobra stronka o konwersji avi do (s)vcd. Jest rowniez pare innych ciekawych rzeczy jak dzielenie plikow czy wyciaganie dzwieku z filmu...sporo przydatnych rzeczy. http://www.vcd.friko.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jakie znacie programy AVI >> VCD z możliwością dzielenia plików VCD na części. TMPGENC i AVI2VCD odpadają :) Dlaczego tmpgenc odpada ? to doobry program do wlasnie takiej obrobki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ale widzieliście, że topik został założony 21 marca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...