Skocz do zawartości
guldur

19" Do Wszystkiego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Niedlugo bede kupowal lcd-ka do starego kompa (znaczy sie takiego sprzed pol roku ;p), bo crt to juz nie to.. ;)

Kolega polecil mi Benq FG93PG bo ma matryce MVA (cokolwiek by to oznaczalo), ale 1000 zl na monitor to dla mnie za duzo.

Interesuje mnie 19" monitor - glownie do gier fpp oraz filmow. Jaka powinen miec matryce i jakie inne parametry? Oczywiscie im taniej tym lepiej - ale zeby wygodnie sie na nim ogladalo filmy badz gralo w jakiegos cs-a.. ;)

Z gory dziekuje za wszelka pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://morele.net/produkt/60346/ - to jest to, nie?

I dobrze sie gra na nim w fpp-ki? Nie wystepuje smuzenie ani nic innego co przeszkadzaloby w graniu lub ogladaniu filmow? (Nie wiem nawet co to smuzenie, ale podobno jest zle.. ;p). Monitor ma ogolnie starczyc na pare lat - nie mowie na 10, ale zebym nie musial go za rok zmieniac. :)

Edytowane przez guldur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, prawde mowiac tamten Nec cenowo mi pasowal (630 zl) - ten co podales bedzie duzo lepszy? Ogolnie wolalbym zaplacic te okolice 600 zl a nie 800.

no chyba, ze naprawde warto zaplacic 800.

Edytowane przez guldur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, prawde mowiac tamten Nec cenowo mi pasowal (630 zl) - ten co podales bedzie duzo lepszy? Ogolnie wolalbym zaplacic te okolice 600 zl a nie 800.

no chyba, ze naprawde warto zaplacic 800.

Nie kupuj tanich Nec'ów! To jest chiński złom. Są naprawdę awaryjne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi