guldur Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam, Niedlugo bede kupowal lcd-ka do starego kompa (znaczy sie takiego sprzed pol roku ;p), bo crt to juz nie to.. ;) Kolega polecil mi Benq FG93PG bo ma matryce MVA (cokolwiek by to oznaczalo), ale 1000 zl na monitor to dla mnie za duzo. Interesuje mnie 19" monitor - glownie do gier fpp oraz filmow. Jaka powinen miec matryce i jakie inne parametry? Oczywiscie im taniej tym lepiej - ale zeby wygodnie sie na nim ogladalo filmy badz gralo w jakiegos cs-a.. ;) Z gory dziekuje za wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Do takich zastosowań może NEC 93V (~650zł)? Polecam go, jako że już dwa takie monitorki kupowałem i nie ma z nimi problemów, a obraz jest bardzo ładny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guldur Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) http://morele.net/produkt/60346/ - to jest to, nie? I dobrze sie gra na nim w fpp-ki? Nie wystepuje smuzenie ani nic innego co przeszkadzaloby w graniu lub ogladaniu filmow? (Nie wiem nawet co to smuzenie, ale podobno jest zle.. ;p). Monitor ma ogolnie starczyc na pare lat - nie mowie na 10, ale zebym nie musial go za rok zmieniac. :) Edytowane 11 Marca 2008 przez guldur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz54 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 lh l1953tr kosztuje 800zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guldur Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Hmm, prawde mowiac tamten Nec cenowo mi pasowal (630 zl) - ten co podales bedzie duzo lepszy? Ogolnie wolalbym zaplacic te okolice 600 zl a nie 800. no chyba, ze naprawde warto zaplacic 800. Edytowane 11 Marca 2008 przez guldur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlserwis Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Hmm, prawde mowiac tamten Nec cenowo mi pasowal (630 zl) - ten co podales bedzie duzo lepszy? Ogolnie wolalbym zaplacic te okolice 600 zl a nie 800. no chyba, ze naprawde warto zaplacic 800. Nie kupuj tanich Nec'ów! To jest chiński złom. Są naprawdę awaryjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...