ajax Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 witam mam nastepujacy problem (przeszukalem forum znalazlem pare rzecz,ale nie pomaga) minaowicie,w trakcie grania w gierki szarpie mi grafa raz na ok min tak to chodzi plynnie ...wyglada to tak jak by czytal z dysku,ale nie czyta zrobilem defrag,nie pomaga,zmienilem detki,nie pomaga sprzet jaki mam to 2000 + na Gigabyte pamieci 1gb DDR 333 karta geeforce 3 ti200 dzieki ze ew.odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a sprawdź na mniejszych rozdzielczośćiach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Radze tobie formata trzepnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Miałem tak jak mi DMA dysia wywaliło...dokładnie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Radze tobie formata trzepnąć.:lol: rozbawiles mnie :D format dobry na wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Radze tobie formata trzepnąć.:lol: rozbawiles mnie :D format dobry na wszystko :D A co Cie tak rozbawiło??Tak już jest....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Radze tobie formata trzepnąć.:lol: rozbawiles mnie :D format dobry na wszystko :D A co Cie tak rozbawiło??Tak już jest.......zdecydowana wiekszosc problemow da sie rozwiazac bez reinstala windy... p.s. zobacz czy nie masz czasem w tle odpalonego jakiegos procesu pozerajacego moc procka, np. mi sie tnie NFS2HP6 gdy mam odpalona kazaa w tle :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Radze tobie formata trzepnąć.:lol: rozbawiles mnie :D format dobry na wszystko :D A co Cie tak rozbawiło??Tak już jest.......Dokładnie, tak już jest z windą. Zazalenia proszę kierować gdzie indziej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 eh,formacik odpada,system swiezutki jak poranne buleczki (zmienialem sprzet niedawno),wiec nie ma potrzeby.przynajmniej tak mi sie wydaj..wylaczenie emule,tez nic nie daje ;) i badz tu madry ? :) myslalem ze mam lepszy sprzet a chodzi godzej od swojego poprzednika Durona 1000 moze jakies sprawdzone detonatory polecicie ? bo cosik mi sie wydaje ze to jednak karta sie dlawi,zainstalwoalem sobie nowe detki ..jakos pare dni temu wyszly osobno dla xp i win2k,ozn.43.03 i wydaje mi sie..ze jest gorzej niz bylo czy moze to miec cos wspolnego ze sterami do VIA ?(zainstalowany Via Hyperion,najnowszy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 aha,no i poszedlem za rada kolegi Fumfel_20 i zmniejszylem rozdzielczosci,najpierw glowna ekranowa...no i jest lepiej.. pozniej zwieszkylem ekranowa...i zmniejszylem w samej gierce no i jest lepiej ...mniej zaciachow ..ale nadal to nie ideal takze waskie gardlo jest chyba w karcie ... a mam pytanie jeszcze do kolego Fumfla....jak ci sie udalo na Gigabycie odpalic Top preformance ? ..bo ja moge stawac na glowie i pobite gary :) nie chce ruszyc,jakies wskazowki ?? pozdro dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...