PROF Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 bo ja wiem ile wat 10 gora 15 wat moj zasilrek przez spory czas pracowal bez wentyla i nic mu nie ma z tymi zasilarkami dosc czesto (ale coraz zadziej ) jest tak ze sa projektowane na kaliofrnijskie upaly jesli chdzi o opory to zwykla rurka przylutowana do blaszki i docisnieta do bloka powinna styknac a to oznacza malutkie opory plyniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freak Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 qmpel qpil z www.cpc.pl zasilacz chlodzny woda, zerwalem plaby i luknolem do srodka, fakt ze rurki 6mm ale blachy alu (robiace za radiator ) polaczone jeszcze jednym kawalkiem alu i na to blok wodny i to taki jak na GPU, zasilacz 300Wat podpiety Athlon1700 HDD CDRW, a i w zasilaczu jest wiatraczek z rezystorem 100ohm. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 bubel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Wadą połączenia szeregowego jest wzrost oporu przepływu wody niestety, a jeżeli średnica bloku na zasilaczu jest mniejsza niż CPU i rurek to może drastycznie wpłynąć na temperaturę procka. Ja kupiłem dwa trójniczki i organoleptycznie sprawdzę oba układy! 8O :?: Organoleptycznie? Chyba to jest powiazane ze smakiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 8O :?: Organoleptycznie? Chyba to jest powiazane ze smakiem?? Organoleptycznie czyli doświadczalnie lub namacalnie! Chciałbym poinformować, że właśnie padł mi zasilacz ATX 300W, być może przyczyną był wentylator w nim zapuszczony na 5V! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 PS- znacie może linki do testy Coolerów dla PIV/ XP ?Jk na razie nic nie znalazłem dla Intela :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A co to ma wspolnego z chlodzeniem zasilacza? Ktos probowal chlodzic woda porzadne zasilki? Mialem Codegena to bylo tam sporo miejsca, w Chieftecu wszystko jest szczelnie upchane. Raczej lepiej puscic te 2 wiatraki na 5-7V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Sorki- pomyliłem swój post z tym ;) Nie tam gdzie trzeba wpisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...