Marrrcin Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Mój Liteon 165P6S przestał odczytywać niektóre płyty. Mam wrażenie że są to tylko płyty DVD, bo CD odczytuje raczej bez problemu. Próbowałem zarówno nagrywane jak i tłoczone. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że płyty te są bez problemu widziane pod linuxem. Próbowałem odinstalować i jeszcze raz zainstalować tą nagrywarke, ale to nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Może pomoże zmiana biosu. Wejdź na strone producenta, ściągnij i podmień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Moze zabawa z aspi pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Może pomoże zmiana biosu. Wejdź na strone producenta, ściągnij i podmień.Update nic nie pomógł. Moze zabawa z aspi pomoze?Co dokładnie masz na myśli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...