exmister Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 mam teraz creative fps 1500 i zastanawiam sie nad zestawem Genius SW 5.1 Home Theater, zestaw ma sluzyc standardowo do muzyki,filmow, gier. Cena na allegro 590zł, czy w tej cenie dostane cos lepszego? W koncu wszystko jest z drewna. Pozatym jedyny sklep gdzie mozna kupic w inecie znajduje sie w Czechach, a moze gdzies u nas mozna kupic poza allegro? Macie linka do parametrow ktore moim zdaniem sa imponujace jak na taka cene: http://www.geniusnet.com.tw/product/speake.../sw-51homet.htm Wypowiedzcie swoje opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Całkiem ciekawie wyglądają te głośniczny ale najlepiej będzie jak pójdziesz do sklepu i posłuchasz wtedy będziesz wiedział co masz a jak kupisz te z czech to jush nici będziesz z nimi uziemiony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Taniej Cię wyjdzie zrobienie własnych i gwarantuje, że będą lepsze o 100x lepsze od tych kupnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 tylko w Polsce tego nikt nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Lepiej sobie zrob wlasne glosniki. Masz tu strone gdzie sobie mozesz zamowic glosniki, zwrotnice itd. http://www.stx.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 hmm, fajnie tylko ja sie na tym zupelnie nie znam i sie do tego przyznaje bez bicia. Co ta sa te zwrotnice? No fajna ta stronka stx.pl tylko co bym potrzebowal z tego zamowic oprocz kolumn choc i tu bylby problem. Nie widzialem subwooferow tylko kolumny mialy odrazu i niskie i srednie i wysokie glosniki. Co z podlaczeniem, przewody, o czym jeszcze zapomnialem? kto sie interesuje i sie zna niech sie wypowie. Dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Pozwole sie podpiac pod temat i mam takie pytanko ma ktos moze adres do strony producenta kolumn "voice" :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaupek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 I jak te Geniusy, bo ja też się napaliłem i chyba sobie kupie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Szczerze to wolabym cos sprawdzonego np Creative Inspire 5300. A za okolo 590zl mozna juz dostac pozadne glosniki Logitecha Z-640. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Moim zdaniem to jakiś badziew jak już miałbyś coś brać to tylko Creative Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 I jak te Geniusy, bo ja też się napaliłem i chyba sobie kupie !!! Jeden z moich klientów je kupił i... ...żałuje - straszna nędza: 1. dziwny pogłos w satelitach 2. bas jak dasz go troszke więcej zaczyna trzeszczo-harczeć 3. strasznie marne pasmo przenoszenia (pieron wie czy wina głośników, czy reszty) Jednym słowem - ciekawe - z wyglądu, marniutkie z odsłuchu - decyduj sam czy potrzebujesz je do tego żeby je słuchać, czy żeby się na nie patrzeć ;)) P.S Polecam Creativa - dowolny 5.1 będzie o nieeebo lepszy!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 hmm, fajnie tylko ja sie na tym zupelnie nie znam i sie do tego przyznaje bez bicia. Co ta sa te zwrotnice? No fajna ta stronka stx.pl tylko co bym potrzebowal z tego zamowic oprocz kolumn choc i tu bylby problem. Nie widzialem subwooferow tylko kolumny mialy odrazu i niskie i srednie i wysokie glosniki. Co z podlaczeniem, przewody, o czym jeszcze zapomnialem? kto sie interesuje i sie zna niech sie wypowie. Dziekuje. No widzisz, bo Subwofera wymyślono, żeby było nie lepiej - a taniej... ...w sensownych zestawach jakość głośników niskotonowych kolumn głównych zazwyczaj pozwala zapomnieć o tym buczącym wynalazku - Przeglądałem tą strone - hmm, ładne głośniczki! - potrzeba do nich jeszcze tylko DOBREGO wzmacniacza - i pojechali - moc POTĘŻNA szczególnie w zestawach 3-drożnych (na low-endzie by pewnie zamiast 100w napisali 5000 W P.M.P.O - bo pewnie da się tyle w piku na tych kolumnach bez uszkodzenia ;)))))) Owszem są PROFESJONALNE bas bosterki - ale to już zupełnie inna historia (głównie sprzęt estradowy!) Zwrotnica - to jest taki układzik elektroniczny (głównie indukcyjny) który powoduje podział pasma dźwięku na konkretne głośniki (żeby się np. głośnik niskotonowy nie zamulał tonami wysokimi, i na odwyrtke) - w gotowych kolumnach masz to już w środku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...