lemoniada Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Niedawno kupiłem sobie wiatraczek i okazało sie ze zabrakło złącz FAN na pylcie głównej co robić słyszałem ze można użyć molexa ale te zlacze jest 3 pinowe nie wejdzie w molexa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Hmmmm wiec pewnie obciac koncowke i przymocowac do moleksa czarny do czarnego czerwony do czerwonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 zwarcia nie bedzie ? a co z zoltym kabelkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) zolty zostawiasz w spokoju jesli wentylator jest 3pinowy, w molexie zolty i czarny dzadza Ci 12V a czerwony i czarny 5V. Mozesz podpiac dowolnie na 12 albo 5V tylko ze ta pierwsza opcja bedzie glosniejsza ;] Edytowane 18 Marca 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 zwarcia nie bedzie ? a co z zoltym kabelkiem A co ma sie zewrzec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 no nie wiem ale normalnie wkładam druciki w otworki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 no nie wiem ale normalnie wkładam druciki w otworki ? możesz to nawet zrobić nienormalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...