mak777 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Witam! Mam pendrive'a 4gb Twinmos Z4 - jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie... Problem tego typu, że już wczoraj będąc u swojej kobity wrzuciłem go do niej do kompa żeby film przerzucić - chcąc na niego wejść wyskakiwało mi okienko z wyborem programu do otworzenia pliku (tak jakbym dał prawym i otwórz za pomocą na jakimś pliku -(word, notepad, paint, etc.)), udało mi się na szybko wejść przez autoodtwarzanie... Dzisiaj rano w pracy wrzucam pendrive'a i to samo - no to puściłem checkdiska - i po tym próbuję wejść, udało się - ale niestety - na pendrivie nic nie widać :/ Są te dane - bo miejsce jakie było zajęte jest nadal - ale nic nie widać - nie ukryły się ani nic, tracę pomału pomysły co zrobić, ma ktoś jakieś sugestie? Kij z filmami i zdjęciami które tam miałem - ale oprócz tego było trochę dosyć bardzo ważnych danych... Narazie jadę ZAR'em go i spróbuję coś odzyskać - ale nie da się tego zrobić jakoś normalnie? Jakieś sugestie? P.S. Nie ma to jak dobry dzień - najpierw radio mi w samochodzie z rana umarło, potem spóźniłem się do pracy, a teraz kur!@$!@ pendrive z danymi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 viruska masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Da się to odzyskać? :/ U laski są 2antywiry, w pracy kolejny i nic nie wykrywa... :/ A dane znikneły po checkdiscu... Da się to odzyskać czy nie? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 eset.com ;] Mi pomoglo Przelec tez kompy combofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 eset.com ;] Mi pomoglo Przelec tez kompy combofix Miałem wira - a raczje komputery firmowe miały AMVO :/ Co niezmienia faktu że mi wyje!$1 wszystkie pliki z pendrive'a ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zalacz antywira jak masz pena w kompie Po zeskanowaniu wyjmij go i wsadz jeszcze raz Teraz jak nie widzi danych to je odzyskasz 20 min roboty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 u mnie najlepiej spisywał sie File Scavanger. Niestety w wersji niezarejestrowanej odzyskuje pliki do 50kB, trzeba sobie samemu jakoś z tym poradzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...