nowy2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 witam mam zamiar kupic 2 laptopy do firmy jeden za ~4000zł drugi za ~2500zł. Prosiłbym abyście mi doradzili co do kupna nowego laptopa. Chciałbym też aby oba były z windows xp, a nie vista. Czekam na wasze propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 nie ten dzial:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Do 2500 to najlepszym wyborem bedzie IBM Lenovo N200-TY2E2PB natomiast ten do 4000 zl, nie wiem czy to cena ma byc wyznacznikiem? ja proponuje do firmy LG P1-JPLCY wszystklie maja windowsa XP, nalezy wziazc pod uwage ze obecnie dostanie laptopa z XP jest coraz trudniejsze, przyjamniej dobra tania konfiguracja i system XP, ale to co wyzej to dobry wybor Edytowane 21 Marca 2008 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...