Borys-Tech Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Mam budę CM Stacker STC-01 i mam mały pytanie do posiadaczy. Do czego służy kabelek wraz z guzikiem zamocowany w lewym dolnym rogu tylnej ściany INT-SW?? W załączonej instrukcji nie ma opisu do czego to służy. Edytowane 20 Marca 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Też się nad tym zastanawiałem i szczerze nie wiem o czego on jest. Może jest on od włączania tego bajeru co chłodzi płytę. Osobiście tego guzika już tam nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 To jest guzik/czujnik otwarcia obudowy. Wpinany do mobo pod odpowiednie gniazdo (o ile jest). W sumie rzecz nieprzydatna wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Przydatna raczej w profesionalnych zastosowaniach tej budy, np serwer, wtedy taki admin wie czy ktos czasem nie grzebal w srodku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...