dudlisz Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Mam mały problem z biosem do płyty gigabyte ga7-va. Przez jakiegos idiote który zmienił nazwe pliku wgrałem bios z ga7-vaxp ultra :cry: Płyta działa ale mam z nią problemy... Czy ktos wie co mozna zrobić w takiej sytuacji?? Starałem się wgrać bios(ten dobry) z poziomu DOS-a ale nic z tego. Wypisuje jakies bzdury o innym rodzaju pamięci flash. z wina tez nic z tego bo na mojej płycie jest tylko jeden bios a plyta mysli ,że są dwa... Czy da się to jakoś zaprogramować??? nawet z zewnatrz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 W sumie to lepiej by było jak byś tego posta napisał w: Sterowniki & Biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wyciagasz kostke BIOSu i idziesz do jakiejs firmy ktora bawi sie w programowanie BIOSu i po sprawie, tylko musisz znalesc taka gfirme w swoim miescie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 tez mam to plyte :D, sprobuj aktualizowac bios pod windą o ile rusza tam moze pojdzie a jak nie to do serwisu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...