irnlng Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 na i815 mialem w intel application acceleratrze mozliwosc ustawienia wydajnosci dysku z opcja "cicha" i "wydajna". Czy na nforce2 mozna to gdzies ustawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Jestem bardzo ciekawy w jaki sposób to działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 hehe a co ma do tego chipset na płycie?? Chyba chodzi toboe o programik taki jaki jest z imb, seagatem. Ja mam taki osowy przy ibm'ie ale jeszcze go nie wyciszałem bo jednak te krupanie mi snie przeszkadza z tym wentylem jaki mam z ptrzodu budy.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 hehe a co ma do tego chipset na płycie?? Chyba chodzi toboe o programik taki jaki jest z imb, seagatem. Ja mam taki osowy przy ibm'ie ale jeszcze go nie wyciszałem bo jednak te krupanie mi snie przeszkadza z tym wentylem jaki mam z ptrzodu budy.. :) zalezy to od chipsetu w tym stopniu, ze mozna to bylo ustawiac z IAA, ktory jest driverem ide intela. Na nforcie nie moge znalezc tej opcji, a wiem, ze dysk ja obsluguje i faktycznie go wcale wtedy nie slychac. Zreszta odkad mam v7+ to nic innego nie slysze :? tak z ciekawosci pytalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...