Liskoski Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Mam zasialacz Codegen 300 W i po wlaczeniu go do sieci powodue zaklocenia... Dzwiek w glosnikach troche szumi ale to nic w porownani z tym co sie z radiami (w calym domu (3 rodziny!!)) dzieje: NIE DA SIE SLUCHAC -charcza,trzeszcza i tyle. Mialem wczesiej jakis zasialcz 200 W i wszystko spoczi. Wlaczalem go do sieci samego i to on! Bylem w sklepie gosc mi mowi ze wszystko ok.... CO robic bo mnie z chaty wygnaja.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja bym ten twoj "zasiacz" wymienil o ile jest gwarancja albo urzadzil konkurs kto dalej rzuci codegenm albo okadzil dymem ze zdechlych chrabaszczy , to ponoc pomaga :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Heh, no ROTFL nie mogłem się powstrzymać :D :D :D :D Trzy razy próbowałeś napisać ZASILACZ a wyszło: -zasiacz -zasialacz -zasialcz ......... 8O 8O 8O :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Mi jeszcze wyszlo zasolacz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Eheheh... ciekawe czego to są oznaki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wywal ten zasilacz w cholere!!! codegen sux!!! sam mam takiego od niedawna, nawet jak proca ustawie na napiecie 1.850 to ono czasem spada do 1.700 !!! Podobno trafiaja sie niektore co sa dobre ale ja trafilem na totalny syyyfff. I tylko tyle moge proca podniesc (patrz nizej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Heh, no ROTFL nie mogłem się powstrzymać :D :D :D :D Trzy razy próbowałeś napisać ZASILACZ a wyszło: -zasiacz -zasialacz -zasialcz ......... 8O 8O 8O :D :D :D Taaa ty sie ze mnie nie smiej ... jak bys mial modem to tez bys sie spieszyl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Mam zasialacz Codegen 300 W (...)Lepiej zmień go na coś innego, podobny parch (IMPET, czyli Condongen w innych barwach) rozwalił mi w ciągu 2 miesięcy 2 barakudy. Dopiero niedawno zorientowałem się, że to mogła być wina zasilacza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dzieki-juz zmieniam.... thx za ostrzezenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...