DaRoN Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Siemacie Panowie. Znalazłem się w dość nietypowej sytuacji, bo zapomniałem sobie zrobić backupu biosu przy flashowaniu no i jest problem. Po flashowaniu biosem ECSa płytka mi się gasi (a to ta sama płyta jest!) no i teraz mam do Was prośbę... Czy ktoś z Was mógłby popatrzeć czy nie ma takiej plytki gdzieś? I mógłby mi zrobić backup takiego flashka? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Bios do tej plyty znajdziesz np. na driverguide. http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=360768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Dzięki, ale raczej nie zamierzam płacić za coś co producent kiedyś dawał za darmo... Poza tym - raport został wysłany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Coz jak sie nie umie czytac to trzeba placic! Zeby pobrac za darmo z driverguide trzeba miec tam konto (rowniez darmowe). Ps. Watku nie usune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...