Mazee Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Witam forumowiczow! Potrzebuje urzadzenia kolorowego (wazne), aby drukowac okolo 500-1000stron na miesiac (80% mono). Zalezy mi przede wszystkim na cenie eksploatacji tego urzadzenie, czyli jesli cena poczatkowa bedzie amortyzowac mi sie w pozniejszym uzytkowaniu to zdecydowanie cena nie jest az tak wazna. Fax obowiazkowy. pozdrawiam, Pawel ---------------------------- najpierw przeanalizuje temat ponizej...przepraszam za powielony temat. mozna skasowac watek Edytowane 26 Marca 2008 przez Mazee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam forumowiczow! Potrzebuje urzadzenia kolorowego (wazne), aby drukowac okolo 500-1000stron na miesiac (80% mono). Zalezy mi przede wszystkim na cenie eksploatacji tego urzadzenie, czyli jesli cena poczatkowa bedzie amortyzowac mi sie w pozniejszym uzytkowaniu to zdecydowanie cena nie jest az tak wazna. Fax obowiazkowy. pozdrawiam, Pawel ---------------------------- najpierw przeanalizuje temat ponizej...przepraszam za powielony temat. mozna skasowac watek takiego sprzetu jest bardzo duzo na rynku i ceny coraz nizsze, ja proponuje CANONA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...