Skocz do zawartości
Manhunt

Hmmm... Wc, Pomóżcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poczytałem troszkę, naoglądałem się galerii (swoją drogą są piękne) i stwierdziłem "Chcę WC!".

I tu moje pytanko a raczej prośba o pomoc :] Niech ktoś mi powie jakie części do 300zł (jeśli to realne) miałbym kupić do takiego WC (najlepiej z linkami do cooling.pl czy gdzieś indziej[taniej]).Chodzi mi o bloki CPU,GPU,NB, pompa, i chłodnica (rez chyba niepotrzebny jak czytałem).

P.S Czytałem dużo tematów ale jakoś nic ciekawego nie znalazłem.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o bloki CPU,GPU,NB, pompa, i chłodnica (rez chyba niepotrzebny jak czytałem).

części do 300z

zapomnij, za tyle to trzeba dać minimum 2x tyle nawet jak używki

rez niby "niepotrzebny" ale jego brak może skutecznie zatruć życie początkującym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o bloki CPU,GPU,NB, pompa, i chłodnica

Dedykowane w kulingu nie realne ;)

części do 300zł (jeśli to realne)

na samo CPu to i coś wykombinujesz typu F3D+ CR2+CooltekDual i węże ogrodowe/ paliwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZA 300zl bez problemu sie zlocy wc na 3 blokach - allegro.

Mozna liczyc srednio po 50 zl za bloki (zakladajac ze nb i gpu np sie kupi za 40 itd). Jakies frosty, abadon, nawet nowy frost micro z angeli chyba kosztuje 5 dych ;d Z tym ze jest duzy wybor.

Do tego np coolriver za za 50-60zl a reszta na chlodnice. Minimum cos 2x120 jakis cooltek za stowke, moze mniej. W zasadzie starczyloby nawet na 3x120 do 300zl razem.

Wiadomo ze to nie starczy jak ktos kupi bloczek za 250zl.. :] jakies kosmiczne chlodnice ultra hiper GT XT za 400zl, lainga z bursztynowym topem rzezbionym przez artyste ludowego za jeszcze wiecej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi