Manhunt Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Witam! Poczytałem troszkę, naoglądałem się galerii (swoją drogą są piękne) i stwierdziłem "Chcę WC!". I tu moje pytanko a raczej prośba o pomoc :] Niech ktoś mi powie jakie części do 300zł (jeśli to realne) miałbym kupić do takiego WC (najlepiej z linkami do cooling.pl czy gdzieś indziej[taniej]).Chodzi mi o bloki CPU,GPU,NB, pompa, i chłodnica (rez chyba niepotrzebny jak czytałem). P.S Czytałem dużo tematów ale jakoś nic ciekawego nie znalazłem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Chodzi mi o bloki CPU,GPU,NB, pompa, i chłodnica (rez chyba niepotrzebny jak czytałem). części do 300zzapomnij, za tyle to trzeba dać minimum 2x tyle nawet jak używki rez niby "niepotrzebny" ale jego brak może skutecznie zatruć życie początkującym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 To co mogę złożyć do 300zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Chodzi mi o bloki CPU,GPU,NB, pompa, i chłodnicaDedykowane w kulingu nie realne ;)części do 300zł (jeśli to realne)na samo CPu to i coś wykombinujesz typu F3D+ CR2+CooltekDual i węże ogrodowe/ paliwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 A co sądzicie o tym? http://www.cooling.pl/black-water-zestaw-a...dukt,66218.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 blok odpustowy a wykonanie chłodnicy pozostawia wiele do życzenia... zestawy ssą pałkę [poza tymi Swiftecha :D:D:D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 ZA 300zl bez problemu sie zlocy wc na 3 blokach - allegro. Mozna liczyc srednio po 50 zl za bloki (zakladajac ze nb i gpu np sie kupi za 40 itd). Jakies frosty, abadon, nawet nowy frost micro z angeli chyba kosztuje 5 dych ;d Z tym ze jest duzy wybor. Do tego np coolriver za za 50-60zl a reszta na chlodnice. Minimum cos 2x120 jakis cooltek za stowke, moze mniej. W zasadzie starczyloby nawet na 3x120 do 300zl razem. Wiadomo ze to nie starczy jak ktos kupi bloczek za 250zl.. :] jakies kosmiczne chlodnice ultra hiper GT XT za 400zl, lainga z bursztynowym topem rzezbionym przez artyste ludowego za jeszcze wiecej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Postanowiłem że uzbieram troszkę więcej kasy to wtedy się skuszę na WC'ta :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...