Skocz do zawartości
kubulek

Sound Blaster X-fi Xtrememusic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak jak w temacie, chcialbym zaczerpnac, Waszej fachowej opini na temat tej karty dzwiekowej...

Karte potrzebuje do nowo zakupionych glosnikow G500

tutaj jest dokladniejsze info co do tej karty ;]

http://www.allegro.pl/item336039902_nowe_s...sklep_gwar.html

Z góry dziekuje za rade ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

W podobnej cenie dostaniesz wersje z goldpinami. Zauwaz , ze masz ledwo 3mc gwary , to ja wole Gamera z 24mc bo to to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja wole Gamera z 24mc bo to to samo.

mowisz o czyms takim?

http://www.allegro.pl/item335919849_orygin...er_raty_fv.html

wlasnie sie zastanawialem nad tymi dwoma, ale czytalem na jakims forum,

ze te karty co mi proponujesz sa lepsze do gier, a ta co ja chce kupic do muzyki,

ale ile w tym prawdy to nie wiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Zaczekaj wobec tego. Na LAbie ma byc test najnowszego Asusa na PCIE , wspiera juz Eaxa 5.0 i ma ponoc kosztowac max do 300 zl...Cos jak Xonar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage
O tym ja mowilem w zestawieniu z tym pierwszym Musiciem non gold. Tylko , ze GOLD to praktycznie to samo co Gamer(inaczej podlacza sie front panel) , to samo na pokladzie , inne pcb , te same poblokowane funkcje (da sie odblokowac) i wersja box , a nie oem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Zadna , wczytaj sie w to co pisalem. Post numer 2. Te same funkcje , te same przetworniki na pokladzie , ten sam dsp , te sam funkcje do odblokowania i inne pcb. Inaczej tez poldacza sie panele. Jesli chcesz wywalic 230-270 za gware 3mc to ja nie mam pytan...sam czekam na recke tego przezacnego Asusa.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

dziekowac za linka, ale nie ma nic tutaj o sprzedazy w polsce...

Firekage orientujesz sie moze kiedy te karty wejda na nasz rynek??

Nie , ale skoro bedzie test na Labie to znaczy , ze Asus ma je dla prasy , co znaczy , ze niedlugo pewnie i u nas pojawia sie. Dlugo czekalismy na Xonara? Mozna to dostac , nawet jesli wejdzie to za 3 mc to przy sugerowanej cenie z dolara , marzy i vacie wydaje mi sie , ze za 300 zl dla audiofili oraz osob , ktore chca pograc z efektami Creative , jak nieuzywany praktycznie nigdzie EAX5.0 , to jest dobra propozycja. Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi