Kroll Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Witam, Wiem, że temat był wielokrotnie poruszany, ale proszę i tym razem o radę. Dobra koleżanka ;) poprosiła mnie o wybór notebooka dla niej, a że nie siedzę za bardzo w notebookach zwracam się z prośbą o pomoc do Was. Komputerek musi być ładny (wiem - kwestia gustu:/), dobrze by było jakby udźwignął Viste, będzie służył do oglądania filmów, prac biurowych, internetu etc. Gry raczej nie wchodzą w grę, chyba że bardzo rzadko ;). Z tego wszystkiego wytypowałem: - HP Pavilon - BenQ Joybook R56 +1GB ramu - Toshiba Satellite - MSI EX600X Co o nich sądzicie? Który z nich wybrać? Chyba że jeszcze jakiś inny?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy_farciarz Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Ja ze swojej strony moge polecic apple'a. Mozna kupic nowego za 2900zł po uwzglednieniu znizki studenckiej. Naprawde super jak dla kobiety. Wyglad wykonanie i leopard. Deklasuje te lapki ktore wymieniles. http://www.cortland.com.pl/40395 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...