amoniak Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Niestety prawda jest taka że wiekszość sprzedających nie ma bladego pojęcia o oferowanym towarze poza tym co zobaczyli na pudełku/fakturze jak im dostarczano. Niestety trafić na sprzedawcę który będzie potrafił udzielić rzetelnej odpowiedzi na zadane pytanie jest ciężko - chociaż trafiają się sklepy gdzie można ją uzyskać.Prawda :? niestety wiedza handlarzy bywa zerowa :? czasem im jest wszystko jedno czy spraedają buraki czy części komputerowe - liczy sie zysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A najlepsze sa ceny. Cooler Spire ktory na www.pccooler.pl kosztuje 49zeta sprzedaja za 70 i jeszcze kluca sie ze maja najtaniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no tak to moze znajdzie się jakiś sklep w wawie lub okolicy do którego można z czystym sumieniem sie udać?? Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no tak to moze znajdzie się jakiś sklep w wawie lub okolicy do którego można z czystym sumieniem sie udać?? Robert w MediaMarkt :twisted: a tak na serio to ja kupuje na WGK tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 "]Holman nie nie jestem z Endora. Mam u siebie A 1,7 JIUHB 0308 zasilane 1,5 volta dzis sprawdzalem na titanie 5 i Solteku na NF2 wykrecilem go na 2.2 Ghz bez smarowania (hre hre bo idzie do sprzedarzy). Cena 300 niestety legal i nie moge taniej. Krzysiek Ten sam egzemplaz na WGK w te sobote kupilem za 260 A ja w niedziele (tez za 260)..... endor chyba tez sobie za tyle qpil i teraz chce zarobic troszke... hehe :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 A najlepsze sa ceny. Cooler Spire ktory na www.pccooler.pl kosztuje 49zeta sprzedaja za 70 i jeszcze kluca sie ze maja najtaniej :D potwierdzam sam tam kupiłem za 48 25 ..az sie zdziwiłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ja wlasnie firme Endor bardzo sobie cenie. Polepszyla sie oferta, i fachowosc Panow sprzedawcow. Ceny tez wporzadku...no i mozliwosc negocjacji. + dla Panow Druga niezla firma na WGE jest Gigamultimedia. Panowie sprzedaja towar ktory znaja o ktorym moga klientom sporo powiedziec i widac ze cala ta praca w sklepie komputerowym sprawia im radoche. Szkoda tylko ze ceny maja stabilne jak kamien, chociarz w weekend na WGK mozna potargowac. Kolt - w tygodniu drozyzna, w weekend 10% taniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jestem jednym ze specjalistów z firmy Endor. Holman napisał, że sprzedawca nie wiedzial o dyskach Maxtor z cache 8 mb, jest to jak najbardziej możliwe ponieważ od 2002.10.01 nie interesujemy się nowościami firmy Maxtor i Seagate ( 1 roczna gwarancja, nie kupujemy ich więc i nie sprzedajemy ). Dyski Maxtor wprowadziłem ponownie do cennika gdy zaistniała możliwośc zakupienia dodatkowego roku gwarancji, tak więc od ok. 6 tygodni można kupić dyski Maxtor w firmie Endor i już wiemy, że są modele z 8 mb cache. ale pierdzielsz bzdury..... kazdy dysk z wyzszej półki.. czyli te z 8 mb cashu WD są objęte 3 letnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gwarancja..... panie specjalisto... to ze ich nie prowdzicie chyba nie zwalnia was z interesowania sie rynkiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endor Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 W zacytowanej mojej wypowiedzi jest napisane "dyski firmy Maxtor i Seagate" o dyskach WD nic nie wspominałem. Holman napisał o dyskach fimy Maxtor i tylko tego dotyczyła moja odpowiedź. Dyski z 8 mb cache Seagate i Maxtor POSIADAJĄ 1 ROCZNA GWARANCJĘ. Wydaje mi się, że napisałeś gdzieś o robieniu zakupów w firmie Action, jaką gwarancję ma tam Seagate? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 W zacytowanej mojej wypowiedzi jest napisane "dyski firmy Maxtor i Seagate" o dyskach WD nic nie wspominałem. Holman napisał o dyskach fimy Maxtor i tylko tego dotyczyła moja odpowiedź. Dyski z 8 mb cache Seagate i Maxtor POSIADAJĄ 1 ROCZNA GWARANCJĘ. Wydaje mi się, że napisałeś gdzieś o robieniu zakupów w firmie Action, jaką gwarancję ma tam Seagate? Seagate ma 1 rok gwary... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endor Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jak więc widać Panie RedNacz nie każdy dysk z wyższej półki.. czyli te z 8 mb cache ma 3 letnia gwarancję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jak więc widać Panie RedNacz nie każdy dysk z wyższej półki.. czyli te z 8 mb cache ma 3 letnia gwarancję. trzeba byc niezlym desperado zeby kupowac seagata z 8 mb cashu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 (...) chociaż trafiają się sklepy gdzie można ją uzyskać. np w jednym z wiekszych sklepow w Krakowie przy Krowoderskiej (tubylcy wiedza o ktory chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...