Skocz do zawartości
ropian

WGK..no po zakupach(jestem lekko wkurzony)

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety prawda jest taka że wiekszość sprzedających nie ma bladego pojęcia o oferowanym towarze poza tym co zobaczyli na pudełku/fakturze jak im dostarczano. Niestety trafić na sprzedawcę który będzie potrafił udzielić rzetelnej odpowiedzi na zadane pytanie jest ciężko - chociaż trafiają się sklepy gdzie można ją uzyskać.

Prawda :?

niestety wiedza handlarzy bywa zerowa :?

czasem im jest wszystko jedno czy spraedają buraki czy części komputerowe - liczy sie zysk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Holman nie nie jestem z Endora. Mam u siebie A 1,7 JIUHB 0308 zasilane 1,5 volta dzis sprawdzalem na titanie 5 i Solteku na NF2 wykrecilem go na 2.2 Ghz bez smarowania (hre hre bo idzie do sprzedarzy). Cena 300 niestety legal i nie moge taniej. 

Krzysiek

Ten sam egzemplaz na WGK w te sobote kupilem za 260

A ja w niedziele (tez za 260)..... endor chyba tez sobie za tyle qpil i teraz chce zarobic troszke... hehe :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepsze sa ceny. Cooler Spire ktory na www.pccooler.pl kosztuje 49zeta sprzedaja za 70 i jeszcze kluca sie ze maja najtaniej :D

potwierdzam sam tam kupiłem za 48 25 ..az sie zdziwiłem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie firme Endor bardzo sobie cenie. Polepszyla sie oferta, i fachowosc Panow sprzedawcow. Ceny tez wporzadku...no i mozliwosc negocjacji. + dla Panow

Druga niezla firma na WGE jest Gigamultimedia. Panowie sprzedaja towar ktory znaja o ktorym moga klientom sporo powiedziec i widac ze cala ta praca w sklepie komputerowym sprawia im radoche. Szkoda tylko ze ceny maja stabilne jak kamien, chociarz w weekend na WGK mozna potargowac.

Kolt - w tygodniu drozyzna, w weekend 10% taniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jednym ze specjalistów z firmy Endor. Holman napisał, że sprzedawca nie wiedzial o dyskach Maxtor z cache 8 mb, jest to jak najbardziej możliwe ponieważ od 2002.10.01 nie interesujemy się nowościami firmy Maxtor i Seagate ( 1 roczna gwarancja, nie kupujemy ich więc i nie sprzedajemy ). Dyski Maxtor wprowadziłem ponownie do cennika gdy zaistniała możliwośc zakupienia dodatkowego roku gwarancji, tak więc od ok. 6  tygodni można kupić dyski Maxtor w firmie Endor i już wiemy, że są modele z 8 mb cache.

ale pierdzielsz bzdury.....

kazdy dysk z wyzszej półki.. czyli te z 8 mb cashu WD są objęte 3 letnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gwarancja.....

panie specjalisto... to ze ich nie prowdzicie chyba nie zwalnia was z interesowania sie rynkiem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zacytowanej mojej wypowiedzi jest napisane "dyski firmy Maxtor i Seagate" o dyskach WD nic nie wspominałem. Holman napisał o dyskach fimy Maxtor i tylko tego dotyczyła moja odpowiedź. Dyski z 8 mb cache Seagate i Maxtor POSIADAJĄ 1 ROCZNA GWARANCJĘ. Wydaje mi się, że napisałeś gdzieś o robieniu zakupów w firmie Action, jaką gwarancję ma tam Seagate?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zacytowanej mojej wypowiedzi jest napisane "dyski firmy Maxtor i Seagate" o dyskach WD nic nie wspominałem. Holman napisał o dyskach fimy Maxtor i tylko tego dotyczyła moja odpowiedź. Dyski z 8 mb cache Seagate i Maxtor POSIADAJĄ 1 ROCZNA GWARANCJĘ. Wydaje mi się, że napisałeś gdzieś o robieniu zakupów w firmie Action, jaką gwarancję ma tam Seagate?

Seagate ma 1 rok gwary...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...