Kszysiu Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Witam mam telefon k700i. posiada on wbudowaną diode LED.... Mam takie pytanie.czy wie moze ktos czy ta dioda to zwykla dioda ktora mozna kupic na aukcjach allegro?? pod okolo 3V?? czy moze jakas inna?? Z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Dioda jest zamontowana na taśmie i choć pewnie można ją wylutować i wlutować inną, bezpieczniej wymieniać z całą taśmą. Zdjęcie elementu w załączniku. Na allegro można to kupić na tej aukcji, ale z całą hordą "kolegów". Tak czy inaczej chodzi o ten element widoczny na samej górze fotki na tej aukcji. Manuala jak wymieniać części w K700i mam, jak coś to uderzaj na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 a czy istnieje mozliwosc powiekszenia pojemnosci tego telefonu?? chociarz do 64mb..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nic mi o tym nie wiadomo, ale zapytaj na elektrodzie. Zaprawdę powiadam, tamoj bywają mocarni czarodzieje i zaklinacze, a nuż któryś odprawiał już takie obrzędy. Z drugiej strony opłaca się dłubać w K700i? Nie lepiej go ożenić i zainwestować w coś, co obsługuje karty pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Chyba poprostu sprzedam ten telefon i za bardzo tanio kupie od znajomego k750i... dobry i nie drogi telefon:) Pozdrawiam Kszysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...