dymy Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) w Action od jakiegoś czasu dostępne są pamięci: AENEON AET760UD00-25DM98R-P 1024MB 800MHz CL5 dodatkowy opis: 25 lat gwarancji !!! Produkowane przez niemiecką firmę Qimonda AG. Qimonda to jeden ze światowych liderów na rynku pamięci, dostawca komponentów dla największych światowych producentów komputerów. miał ktoś może styczność z tymi kostkami? Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aeneon to ich linia pamieci budzetowych jak np value u corsaira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aeneon to ich linia pamieci budzetowych jak np value u corsairaA XTune? Mam ja w domciu XTune 1.8V 533MHz CL5. Dziś, może jutro jakieś wyniki zapodam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A XTune? Mam ja w domciu XTune 1.8V 533MHz CL5. Dziś, może jutro jakieś wyniki zapodam. xtune sa przeznaczone dla entuzjastow - taki hajend;) ale 533 czy 1066? bo z tego co pamietam to one raczej tylko z wyzszymi zegarami sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Chyba wyraźnie napisałem: 533MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...