yogi186 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Siemanko Na jutro musze zrobić jakiś programik w C++ ... czy tam w C [ uzywamy komend w stylu printf itp ]. Nauczycielka powiedziała ze ma to być coś fajnego .. buehehe ... i nic wiecej :D. Czyli róbta co chceta. Program nie ma być graficzny ... tylko taki co wyswietla jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły w DOSie. Jakisz czat z komputerem czy nie wiem co. Ja mam totalny brak pomysłu ... jeszcze większy brak czau ( spyr z matmy ) ... no i maxymalną niechęc do tego czegoś ;). Czy ktoś byłby na tyle dobry zeby mi tu wkleić jakiś " FAJNY" program ... ewentualnie podajcie mi samego pomysła - a ja postaram sie go zrealizować ( kolejna nieprzespana nocka ) ;). Z GÓRY DZIĘKÓWECZKA WSZYSTKIM POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Poszukaj na stronach o programowaniu. Na pewno znajdziesz jakies ciekawe źródełka :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 zrob ksiazke telefoniczna ;) nie duzo roboty i moze dostaniesz 3 =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 jak chcesz to ja mam coś gdzieś o fraktalach i jakis progra mdo liczenia średniej aaa i mam jeszcze bump mapping (ile bylo męczenia sie z tym faaaak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...