sasek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam. Wczoraj przyszła do mnie konsole i po podłączeniu jej do kineskopowego telewizora stwierdziłem, że muszę nabyć jakiś monitor :) Fundusze mam bardzo ograniczone - około 200 zł na monitor i przesyłkę. Co polecacie? Wiem, że stać mnie tylko na CRT, jednak nie mam zielonego pojęcia o monitorach? Czy jeśli chcę zaoszczędzić to mam brać 19 calowy? Proszę o jakieś oferty z allegro, oczywiście jeżeli możecie mi pomóc drodzy forumowicze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 szkoda kasy na monitor CRT, lepiej 'pomęcz' się chwilę na zwykłym TV, a potem kup jakiś monitor ~24" LCD FullHD, albo telewizor (ale to już droga rzecz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Za 200zł kupisz juz fajny monitor 21" np http://allegro.pl/item337226422_21_dell_p1...trinitron_.html Sam go miałem własnie do X360 i sprawował sie elegancko. Lepiej wydac teraz te 200zł i wykorzystac w pełni nowa konsolke niz czekac na kase niewiadomo ile. Zawsze go sprzedasz za podobne pieniadze. A jak kasiorka bedzie to oczywiscie jakic tv lcd. Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez ghort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...